ALGEMENE INFORMATIE

Erve Wolfkotte grenst aan het Twentse kerkdorp Beckum.
Het dorp Beckum behoort tot de gemeente Hengelo O.

Beckum is een klein dorp met amper voorzieningen.
Er is een bakker en een pinautomaat en op donderdag komt de visboer.
Voor meer voorzieningen kunt u terecht bij -op fietsafstand- omliggende dorpen en plaatsen (5 km). Uit eten in Beckum geen probleem, zie de uittips. Eten laten bezorgen... ook dat kan op onze locatie.

Door de centrale ligging van Beckum -midden in Zuid Twente- is Erve Wolfkotte een prima uitvalsbasis voor menig activiteit. 
Lekker op een terras in het centrum van Hengelo of Enschede, of kiest u voor het nostalgische stadje Delden. Ook een prima plek om te vertoeven.

Voor de wandelaar en/of fietser onder u is Erve Wolfkotte een prima vertrekpunt. Vanaf ons terrein fietst en wandelt u het aan ons grenzend landgoed Twickel in. Landgoed Twickel, een afwisselend Twents landschap met 4000 hectare van akkers, bossen, heide, vennen en boerenbedrijven. Op landgoed Twickel is een 70 km lange (bewegwijzerder) MTB route uitgezet. Voor de echte mountainbiker, een route die zeker de moeite waard is.  Liever een tochtje met een scooter of een solex maken? Geen probleem, wij organiseren het graag voor u.

Kernwoorden: rust - ruimte - groen - centrale ligging zijn van toepassing op Erve Wolfkotte. Kortom een belevenis!

Een dagje winkelen, binnen 10 minuten zijn plaatsen als Hengelo, Enschede, Delden, Haaksbergen, Borne goed bereikbaar. 
De gemeente Hof van Twente grenst aan Beckum, een toeristische gemeente bij uitstek. Met o.a. het gezellige en toeristische stadje Delden, maar ook zijn er kastelen, watermolens, prima fiets en wandel routes. Voor een cultureel uitstapje zijn plaatsen als Ootmarsum en Diepenheim zeker aanraders. Voor een dagje minder goed weer, op naar een subtropisch zwemparadijs of naar een overdekte speeltuin. Vooral niet te vergeten: het Museum Buurtspoorweg voor een ritje van Haaksbergen naar Boekelo, eventueel met onderweg een diner of een stamppotmaaltijd.
Kijk voor meer informatie op de site www.museumbuurtspoorweg.nl.

Een dagje over de grens? Duitsland is bij ons om de hoek.

De omgeving van Erve Wolfkotte heeft zoveel te bieden dat u zich werkelijk geen moment behoeft te vervelen, tenzij dat nu juist is waar u naar op zoek bent.
Niets moet, (bijna) alles mag en kan.

Midden in de natuur - Overal dichtbij!